Биорезонансна диагностика

По отношение на официалната медицина за лечението на всяка болест има изработени точно определени комбинации от методи и лекарства, но при това не се вземат предвид индивидуалните особености на всеки пациент.

Биорезонансният метод на лечение се отличава с наличието на подход към пациента - строго индивидуален, лекарства не се прилагат

Биорезонансната терапия помага не само на болните. Профилактичните сеанси позволяват да се избегне развитието на заболявания и необратимото разрушаване на организма.

Биорезонансната терапия   е форма на холистична медицина. Това е метод, който използува електромагнитни трептения от самия пациент, като информация за диагностика и лечение на заболяванията му.

Според откритията на квантовата физика всички материални частици имат характеристика на вълни и на частици. Това означава, че всяко вещество и всяка клетка, всяка част на тялото, също и вирусите, бактерии, токсини и т.н. имат своя строго определена дължина на вълната или честота, с напълно индивидуална характеристика зависеща от състава. Човешкото тяло също излъчва електромагнитни сигнали. Уредът улавя тези сигнали чрез електроди, поставени върху тялото. С вътрешна система на филтриране,  електронно променя трептенията и чрез електроди връща тази нова информация обратно в тялото. Инверсията на тези патологични сигнали активира и подсилва функциите на тялото, влияе се върху контрола на регулационните механизми, които са жизнено важни, за да може имунната система да функционира. Биорезонансният апарат  също засича трептения от външни субстанции като несъвместими храни, вируси, бактерии, гъби, тежки метали, пестициди и т.н. Ако тялото е стресирано от тези субстанции, този стрес може да бъде намален или напълно изчистен чрез обратни трептения на частиците-огледално контраинформационнно изображение. Лечението с уреда  показва висока ефективност при алергии, невродермит, мигрена, болка, контузии, дентални проблеми.  терапията е нежна, действа без други лекарства и няма странични ефекти.

Как работи?

Основният принцип на биорезонансната терапия - това е въздействие на пациента с помощта на неговите собствени електромагнитни колебания.

Всеки жив организъм има свой собствен спектър на електромагнитно излъчване. Тези електромагнитни вълни контролират всички обменни процеси. Те се явяват физиологични и нормални. Когато в организма попаднат токсични вещества, вируси или бактерии, в организма се появяват източници на дисхармонични трептения. Тези трептения нарушават равновесието и водят до болест, ако организмът не може самостоятелно да се справи с тях. Уредът "Биком" позволява да се запише електромагнитното излъчване на пациента и да се отделят от него патологичните /нездравите/ колебания. На следващия етап се неутрализира вредното влияние на патологичните електромагнитни трептения и така се възстановява равновесието в организма.
Този вид въздействие може да се сравни с възстановяването на музикалния фон, който е характерен за нашето тяло. С течение на времето нашата мелодия не е толкова ясна, някои ноти не се чуват добре. Освен това се чуват и "странични" шумове. Биорезонансната терапия помага да се възстанови "мелодията" на нашия организъм. Постепенно изчезват схващанията в мускулите, тялото се освобождава от натрупаните токсини и нашата обновена мелодия започва да дава правилен ритъм на нашия живот.

 

Колко сеанса с биорезонансна терапия са необходими?

За стабилно подобрение на общото състояние са необходими  средно около 10 сеанса. Количеството на сеансите и тяхната последователност се определя от особеностите на заболяването на конкретния човек. Възстановяването на здравето е процес, който изисква определено време. Нарушението на енергийния баланс може да се оправи и с един сеанс, но ако са увредени тъканите на организма, то възстановяването им може да трае седмици и да с наложи да се проведат повече сеанси.

Методът на биорезонансната терапия не се противопоставя на официалната медицина - той е допълнение към всички обичайни методи. Дава възможност пациентът да се провери не само за известните на медицината заболявания, но освен това и за геопатогенното натоварване, за това как влияят върху организма например тежките метали и така нататък. С никакви други методи не може да се установи например въздействието на електромагнитните лъчения върху хората, живеещи в близост до
високоволтови линии.

Едно от най-големите предимствта на биорезонанса е в това, че позволява
да се идентифицира заболяването в предклиничните етапи!
Например на ултразвука може да се видят обемните образувания с големина над един до два милиметра. А ние можем да открием възникването на онкологично заболяване още в началото, в стадий на функционални нарушения, да установим, че един или друг орган е предразположен към образуване на тумор. Нито с ултразвук, нито с рентген, нито ръцете на лекарите не могат да го постигнат.

"Няма такъв голям проблем,
който не би могъл да бъде решен,
докато е бил още малък
"

Китайска мъдрост

Показания за биорезонансна терапия

• алергии
• вирусни и бактериални заболявания
• проблеми на храносмилателната система
• проблеми на кожата
• отслабена имунна система
• проблеми на дихателната система /астма/
• хормонални проблеми
• главоболие, мигрена
• отказване на цигарите


Сеансите с биорезонансна терапия -

• възстановяват хармоничната работа на организма
• засилват естествената способност на нашия организъм към самовъзстановяване
• способстват за извеждане на токсините и тежките метали
• отстраняват последствията на различни инфекции - бактериални, гъбични, паразитни
• отстраняват негативните последствията на вредните електромагнитни облъчвания